Ford Lease

Reserveer een Videocall met één van onze verkopers

Interesse in een nieuwe wagen? Of heeft u een interessante stock- of tweedehandswagen gezien? Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? 
Of eerst eens een testrit inboeken? Vanaf nu is het namelijk mogelijk om één op één gesprekken met ons te hebben via een Videocall kanaal naar keuze.

Via de onderstaande groen knop kunt u een videocall reserveren met ons.
Geef uw voorkeursdatum en tijdstip door en vermeld gelieve ook welke service u wilt bespreken tijdens de videocall zoals bijvoorbeeld onderhoud voor uw wagen of de aanschaf van een nieuwe of 2dehandse wagen.

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk uw aanvraag bevestigen of een ander tijdstip/datum voorstellen.
Zodra de videocall is bevestigd ontvangt u voorafgaand aan uw videocall afspraak een link van ons, waarop u kunt klikken op het afgesproken tijdstip.

Op deze manier kunnen we met u videobellen en u meenemen langs al onze wagens in de showroom of een specifieke wagen naar keuze. We kunnen u advies geven over onderhoud en service of de verschillende elektrische modellen uitleggen.

Een videogesprek is natuurlijk geen videogesprek zonder beeld maar u heeft ook de mogelijkheid om alleen via audio te communiceren.
Voor de meeste videocall opties hoeft u geen account aan te maken en heeft u simpelweg alleen een smartphone nodig.

Aarzel niet en reserveer uw videocall met één van onze verkopers.
Bezorg ons uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Reserveer hier uw Videocall

 Deel dit bericht

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen